Fent País, una nova forma de descobrir el territori des de l’autenticitat, el respecte i l’estima

Des de fa uns dies hem posat a la venda les guies amb xec regal de FENT PAÍS,  la primera cooperativa d’oci i lleure responsable dels Països Catalans, amb uns valors propis i tota una sèrie de compromisos molt determinats que signen els establiments associats.

Els i les sòcies de Fent País no només gaudeixen de descomptes entre el 10 i el 50% de tota l’oferta d’establiments associats -i que van des de sectors turisme, d’oferta gastronomica, cultural, de natura…- sinó que a més a més participen d’un segell de qualitat gestionat col·laborativament, formen part d’un projecte compromès amb el territori i la seva gent i col·laboren a una forma de fer empresa participativa i transparent.

També es pot gaudir de tota aquesta oferta sense ser-ne soci/a, adquirint la guia regal i alguna de les 4 modalitats de xecs que permeten bescanviar-los pels serveis que ofereix la guia, més a l’estil d’altres “caixes d’experiències” que hi ha actualment al mercat convencional.

Gaudeix doncs d’aquesta interessant iniciativa i de les més de 260 experiències que ens ofereix, per descobrir el país des de l’autenticitat, el respecte i l’estima!

 

Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)