Baixem el preu de les estelades

Estem d’enhorabona, perquè com que hem produït estelades amb quantitat, podem baixar-ne els preus. Tant per a clients finals com per a col·lectius i botigues (Pregunteu-nos-ho a info [arrova] productesdelaterra.CAT).

 

Comentaris

soc catala independent, i trobo exesiva la cuentitat de 180 euros per la estelada gegant de 3,80 x 2,60, jo us la compreria… pero aquest preu.. imposible.. visc a lemporda.. i uh haig de dir.. que laltre dia vaig comparne una super gran de ESTALADA de 2 metres x 3,10 i vaig paga per ella 22 euros… aixi que esta be que feu negoci amb el producte catala.. pero vijileu amb els preus perque hi han alguns exesivament massa elevats… a i per cert la estada gran que la veneu 12 euros… els xinos la venen a 5,95 aixi que aneu fent amb els temps que corren que ja ireu be… no es pot jugar fen negoci en nom de la bandera independent.. es nomes un advertiment.. vosaltres mateixos, gracies…

Albert, em sap greu, perquè t´entenc, però pensa que els xinos la venen falsa, l´estrella està torçada. A mi em dona vergonya que venguin coses que ni s´assemblen a lo autèntic i la gent els hi compri. Fixa´t bé, que l´estrella no està recte!!

Bea

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)