Ja a la venda la 2a samarreta oficial de la selecció catalana (Astore)

Ahir, conicidint amb el partit de la Selecció Catalana contra Nigèria, es va presentar la segona equipació de la selecció catalana, una samarreta molt més “clàssica” que la controvertida 1a equipació dissenyada per Custo Dalmau i que ha despertat moltes opinions, la majoria no massa positives…

La nova equipació llueix les 4 barres tant a la part frontal com a l’esquena, amb degradats per als esponsors o el numero a l’esquena.

La marca basca Astore ens han facilitat unes poques unitats per poder-les oferir al nostre web. Ens han comunicat que una vegada exhaurides aquestes unitats es trigarà unes setmanes en tornar-les a tenir. Per tant, afanyeu-vos si us agrada!

samarreta seleccions catalanes astore senyera

 

Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)