Un nou regal molt original: El rellotge de paret de “Bon dia a la vila del pingüí”

Ets dels/les nostàlgics/ques de la sèrie Dr. Slump (Arale) ? Dius habitualment la frase “Bon dia a la vila del pingüí”? doncs aquest és un regal ideal per a tu: Rellotge de paret “Bon dia a la vila del pingüí” d’acer inoxidable satinadt – Diàmete: 30,5 x 4cm profunditat

Bon dia a la vil·la del pingüí

Comentaris

Dr. Slump es un manga y anime japonés de Akira Toriyama. Cuando el manga apareció en las páginas de la revista Shōnen Jump de Shūeisha en enero de 1980, su autor era un desconocido por el gran público ahora parece que es catalan ya que esta pagina es de productos catalanes , o es que tambien se consideran paises catalanes a estos orientales
Ruego me lo expliquen

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)