Arrenca el concurs de fotos de l’estiu 2012 a ProductesdelaTerra!!!

Concurs de Fotos de l'estiu

Ja hem passat Sant Joan, solstici d’estiu i Diada dels Països Catalans, i per cinquè any consecutiu posem en marxa el concurs de fotos de l’estiu a ProductesdelaTerra.

Es tracta que ens envieu a info [arrova] productesdelaterra.cat les vostres fotos durant les vacances o gaudint de l’estiu i lluïnt productes que hagueu adquirit a ProductesdelaTerra: Aprofiteu els vostres viatges a destinacions exòtiques, o les festes majors dels vostres pobles o ciutats, els festivals d’estiu, les manis arreu del país… Tot s’hi val!

Anirem penjant les fotos a la nostra pàgina a Facebook i els tres guanyadors els decidirà el nostre particular jurat (nosaltres mateixos), tenint MOLT en compte també tots els “comparteix”, “m’agrada” i comentaris que rebin cadascuna de les fotos. Quantes més interaccions rebin, amb millors ulls ens mirarem les fotos :-)

Treieu l’artista que porteu dins: ANIMEU-VOS i PARTICIPEU-HI!

Els tres guanyadors rebran tres fantàstics lots de productes, valorats cadascun d’ells en més de 100 €!

El temini per rebre fotos per al concurs es tancarà el 23 de setembre a les 23:59 h.

Podeu veure les fotos rebudes els anys anteriors

Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)