Tens una botiga i vols distribuir els nostres productes?

distribuidorEl projecte de ProductesdelaTerra va molt més enllà del món virtual. Són diversos els col·lectius i botigues que distribueixen a la seva població el nostre material propi.A la teva disposició comptem amb un ampli catàleg de material tèxtil i complements a preus especials per a entitats i botigues. Un material de qualitat i atractiu  elaborat per nosaltres mateixos.

A més, també disposem de suports publicitaris i d’exposició dels nostres productes que es  poden adequar a les necessitats de cadascú:
en la distribuïdora del Casal, en una vitrina al bar, en un establiment comercial…

Posa’t en contacte amb nosaltres per mitjà de comercial [arrova] productesdelaterra.cat i et crearem un compte  a ProductesdelaTerra on tu mateixos podràs fer les comandes en estoc real, veure l’estat de la comanda,  acollir-te a ofertes especials, tindràs  prioritat respecte la resta de comandes i  gaudiràs dels preus especials per a distribuïdors.

Comentaris

Voldriem comprar una quantitat significativa d´adhesiu de paper Catalunya / Euskadi ( 100, 200 ). A quant podria sortir cada unitat?

Salut.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)