Presentem el nou CD-DVD d’At-Versaris i Asstrio a la botiga de ProductesdelaTerra-Vilaweb (Barcelona)

Digipack2Palas2BandejasAt Versaris i Asstrio presentaran divendres 30 de desembre  les 18:00h a l’espai Vilaweb-ProductesdelaTerra (C/ Ferlandina 43, BCN) el seu nou CD-DVD fruit de la gira “per principis elegants”, en què els dos grups han treballat un repertori especial. Asstrio ha manufacturat en directe noves bases per a cançons d’At Versaris, com “la vida son 2 dies”, “els orfes d’occident”, “No és vendre”, “quan tornis, quan marxis”, etc. El CD-DVD inclou el concert en directe realitzat a la sala manresana Stroika, junt amb una edició en format Digipack.

Els grups han convidat en aquesta xerrada-presentació a Josep Garganté, sindicalista de la CGT, com a representant de les lluites socials i persones que han participat en aquest treball en el seu format àudio, entre altres: Santiago Alba Rico, la Directa, La Ciutat Invisible, etc.

Després de la xerrada tindrem temps de conversar amb els músics, que signaran el disc a qui ho vulgui. “per principis elegants” sortirà a la venda aquell mateix dia i es podrà adquirir a la botiga de Productes de la Terra i VilaWeb.

Si et queda lluny, ja pots encomanar ara mateix aquest àlbum per internet i el rebràs còmodament a casa. Per només 10 eurets.

versarisbloc1

Comentaris

I’m out of league here. Too much brain power on dipasly!

AR49Gs vecvxpcieuvd

JmJjv4 , [url=http://irofpqpfjkbf.com/]irofpqpfjkbf[/url], [link=http://ijscrprizfvi.com/]ijscrprizfvi[/link], http://fbvqeccqsuog.com/

peBNhC mptoepoxuhzy

SxOAPo , [url=http://kzlgoyanncfa.com/]kzlgoyanncfa[/url], [link=http://bpczjegnobuu.com/]bpczjegnobuu[/link], http://lrjjzhfcpwwk.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)