ProductesdelaTerra.CAT col·labora amb la iniciativa “Estelades amunt!”

Des de fa unes setmanes, un grup d’excursionistes van recorrent els cims del país i penjant-hi a tots ells l’estelada per tal de coronar aquestes muntanyes. És la iniciativa “Estelades Amunt!” (en podeu trobar tota la informació al web  www.esteladesamunt.cat ), i a ProductesdelaTerra.CAT hi hem volgut col·laborar, facilitant-los les estelades que van penjant a un preu molt reduït. Els animem doncs a que continuin aquesta causa.

esteladesamunt

Comentaris

admin escrigue9:Moltes gre0cies per l’intere8s Ignasi.No tenim pdnsaea cap presentacif3 a Barcelona.La distribucif3 del llibre es fa a Vale8ncia a petita escala (hem fet pocs exemplar) i el podre0s trobar a la majoria de llibreries conegudes. De moment a 3i4 ja este0.De tota manera a la seccif3 de Llibre pots consultar-lo i descarregar-lo directament.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)