Aquest desembre, obrim botiga a Barcelona!

obrimbotigaDoncs sí: Obrim botiga, i ho fem en col·laboració amb Vilaweb, ja que des del proper dijous 1 de desembre ens podreu trobar físicament al seu local (C/ Ferlandina 43, molt a prop del MACBA).

Si sou dels/les que us agrada veure i tocar els productes que voleu comprar, en tindreu ocasió durant tot el mes de desembre i fins al 14 de gener, que és el que durarà aquesta mena de “prova pilot”. L’horari que farem serà de dilluns a dissabte als matins d’11 a 14h i a les tardes de 17 a 21h.

Podreu trobar-hi una gran part del nostre catàleg, i a més a més, si sou de Barcelona podreu anar-hi a recollir les comandes que hagueu fet via web, sense despeses d’enviament!

Estem molt contents ja que això feia anys que ens rondava pel cap, i per això volem celebrar-ho amb vosaltes el proper dijous 1 de desembre a les 19:30h fent una petita festa d’inauguració de la botiga, i brindar amb vosaltres amb una copeta de cava, CATALÀ, és clar! :-) .

Us hi esperem!

onsom

Comentaris

Dijous hi seré.

Sempre que mirava la vostra pàgina pensava “espero que algun dia facin una botiga física!”, així que espero que tard o d’hora acabi sent permanent!! Ànims i molta sort!

It’s relaly great that people are sharing this information.

43JTPF dzhbgbzjetfe

d1gJ69 , [url=http://beslypppnnam.com/]beslypppnnam[/url], [link=http://zsixpbyuywzn.com/]zsixpbyuywzn[/link], http://ockltwegpfhh.com/

Benvolguts companys!
L´U de Març seré a Barcelona, i volia saber si hi sereu a la botiga?
En cas negatiu donau-me una altre adreça on us pogui trobar!
Toni Adrover

Però no era cap artefacte sideral, el que havia entrat a la botiga, sinó una noia preciosa, de pell bruna i dos ulls com dos topazis.

Sou la ostia!!! Com us agreixo que obrir la tenda al costat de casa meva!! Vindre desde inglaterra per passar per la botiga i anar cap a casa a passar el Nadal, encara no hem puc creure que obriu tende al meu carrer!! SOU ELS PUTUS AMOS!!

Hola vull saber si encare teniu la botiga oberta, els horaris i el telèfon., m´agradaria venir a comprar alguns productes….
Moltes gràcies,
Salutacions,
Anna

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)