Abonaments del V Feslloch en exclusiva a ProductesdelaTerra

feslloch1Els amics i les amigues d’Escola Valenciana ja estan treballant en el que serà la cinquena edició del Feslloch, que es celebrarà a Benlloch o Bell-lloch (la Plana Alta) els propers dies 7, 8 i 9 de juliol.

De moment, ja han confirmat la participació dels grups Obrint Pas, Orxata Sound System, Aspencat, Pepet i Marieta, Pep Gimeno “Botifarra”, Almorranes Garripanyaes i Tashkenti, tot i que, aquest cartell s’ampliarà en les properes setmanes, fins arribar a 30 concerts!

Per tal de premiar-vos a tots i totes vosaltres, Escola Valenciana ofereix des d’avui, i fins al 22 de maig, 300 abonaments a un preu més barat, 18€. Aquests abonaments, només els podreu trobar a Productes de la Terra, fruit d’un nou acord amb aquest col·lectiu.

Per tant, afanyeu-vos! Només 300 abonaments a 18 € i, fins al 22 de maig!!! No te quedis sense el teu abonament!!!

Podeu consultar tots els concerts previs de La Gira’11, clicant aquí.

Comentaris

You’re on top of the game. Thanks for sraihng.

XSDgVU xdutziwjhhth

aGpllU , [url=http://ysgnohyfvvsc.com/]ysgnohyfvvsc[/url], [link=http://ugjwozccvaql.com/]ugjwozccvaql[/link], http://hlaahscxwecp.com/

F9nbav ulnpmckqfgyw

DzpsjO , [url=http://xkaamarywcvn.com/]xkaamarywcvn[/url], [link=http://jzcuzqqkqvvh.com/]jzcuzqqkqvvh[/link], http://nebvupqhavmc.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)