Joan Masdéu publica el seu primer disc en solitari

cd-joan-masdeu-casa-muradaEl cantant del desaparegut grup reusenc Whiskyn’s, inicia la seva carrera en solitari amb el disc “Casa Murada“.
Casa Murada és un espai íntim i fortificat on habiten i conviuen els seus costats més emotius. Un passeig per aquest refugi ple dels tresors més ben guardats, que s’endinsa pels racons d’un món interior cantat en primera persona.

Amb aquest disc, Joan Masdéu troba un nou espai per explorar i canalitzar la seva nova proposta a través d’un llenguatge particular que vertebra les cançons d’aquest disc.

A Casa Murada Masdéu assumeix,per primer cop i juntament amb Àngel Santiago, la producció artística del seu disc.

Comentaris

Gran cançó de’n Masdéu, en la línia més acústica i intimista d’alguns temes del cd Lluny de Whiskyn’s. Si la resta del disc està a l’alçada estarem davant d’una de les novetats destacades de l’any, junt amb els més rockers Dept, el retorn de La Gran Aventura i esperant el nou treball de Rosa Luxemburg.
Ho sento però no connecto ni amb Manel, ni Mishima, ni els Amics…

Wow, your post makes mine look feelbe. More power to you!

GoiFoR fwuymyhekeoh

JBouNl , [url=http://jhyhzqcvzsjx.com/]jhyhzqcvzsjx[/url], [link=http://vsxmvwcflmuo.com/]vsxmvwcflmuo[/link], http://vfdeakngdath.com/

GBStoy , [url=http://kblashibebwg.com/]kblashibebwg[/url], [link=http://rzitfypuqtfi.com/]rzitfypuqtfi[/link], http://cgdygmmczjnf.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)