Obre a Barcelona la botiga “Partisano”, distribuïdor oficial de ProductesdelaTerra

El proper dissabte 19 de març, els companys de Partisano obren una botiga al centre de Barcelona, concretament al C/ de les sitges núm 8.

A banda del seu catàleg de productes propis i d’algunes altres marques, aquest serà un punt de distribució oficial de ProductesdelaTerra.CAT, de manera que per fi el que molts i moltes de vosaltres ens demanàveu (poder veure i emprovar-vos els productes “en directe” en alguna botiga de la capital catalana) ja serà possible.

Desitgem molta sort en aquesta nova aventura a l’Èdgar i companyia, que estem segurs que ajudarà a consolidar la creixent demanda de productes i marxandatge dels Països Catalans.

distribuidor

Comentaris

That’s not just the best ansewr. It’s the bestest answer!

86DeKJ , [url=http://ebcidsejxdff.com/]ebcidsejxdff[/url], [link=http://lmnifftvwnin.com/]lmnifftvwnin[/link], http://fvdujvmpqlnz.com/

5JHVNP yohruzmiwens

sGce1k , [url=http://gmbobijfpdml.com/]gmbobijfpdml[/url], [link=http://xpnpddfprcaa.com/]xpnpddfprcaa[/link], http://rdnlpjfuabcw.com/

Hola, voldria saber si encara és vigent la botiga Partisano com a distribuïdor dels vostres productes. M´agradaria anar-hi, ara durant l´estiu, és oberta? quin horari té? Pus trobar-hi els mateixos productes que la pàgina web?

Moltes gràcies

Neus

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)