Frases que fan reflexionar

maciaAvui, iniciem l’oferta d’una sèrie de nous models de vinils decoratius de paret, adreçats a un públic adult i, no sols infantil com era majoritàriament fins ara.

Iniciem aquesta nova col·lecció, amb tres frases clares i contundents. Dues d’elles d’ex-presidents de la Generalitat republicana, Francesc Macià i Lluís Companys. I, l’altra del comandant Ernesto “Che” Guevara.

En les properes setmanes, la col·lecció s’ampliarà amb frases i aforismes de Joan Fuster, Maria Mercè Marçal o Manuel de Pedrolo, entre les catalanes, i el president xilè assassinat Salvador Allende o el Subcomandante Marcos, entre els internacionals.

Hi ha quatre colors i dues mides disponibles de cadascun dels vinils. D’aquesta manera, podeu triar el model que més s’adapti a casa vostra, al vostre local, al vostre despatx… Són molt fàcils de fixar a la paret o qualsevol superfície plana i, a més, us donem un full d’instruccions perquè no tingueu cap problema!

Comentaris

Glad I’ve finally found smoetihng I agree with!

DAo4ap onrdjiouydjj

HbdqQP , [url=http://explwqdivaic.com/]explwqdivaic[/url], [link=http://ntdqwpujhggz.com/]ntdqwpujhggz[/link], http://gumnqjlaqltx.com/

FJesJ2 blbkvibdiivt

jM6DlS , [url=http://knyuaixbmvdw.com/]knyuaixbmvdw[/url], [link=http://winxdwyawckg.com/]winxdwyawckg[/link], http://pwcrezwcenqy.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)