Productes de la Terra col·labora amb el monument a la independència, i tu?

monumentarenys1El dia 13 de setembre de 2009, Arenys de Munt (el Maresme), va ser la primera població catalana on s’iniciaren les consultes populars sobre la independència. Un any després, es celebrà per commemorar-ho, el I Aplec per la Independència.

Durant aquest I Aplec, al parc de “Can Jalpi” es va inaugurar un gran monument en la seva primera fase. Aquest és el Monument a la Independència, conformat per una gran pedra d’Arenys i bigues de ferro transformades. Aquest monument, es construeix gràcies a l’aportació popular de molts catalans i catalanes que s’estimen el país i que volen col·laborar i formar part d’aquest projecte.

Per aquest motiu, ens cal el teu suport per cloure amb èxit la primera fase i seguidament iniciar la segona fase del mateix on possiblement anirà el mapa dels Països Catalans amb pedres dels quatre extrems, Salses, Guardamar, Fraga i Maó.

Si voleu col·laborar-hi, us podeu emportar a casa una rèplica exacta d’aquest monument, feta pel mateix escultor que realitzà el monument, Pep Solé. Feta amb els mateixos materials que l’escultura, numerada i signada per l’autor.

Disposeu de dos tamanys diferents (petit 25 cm. alçada x 12 cm. amplada x 10 cm. fons i, mitjà 34 x 20 x 15). A més, també disposeu de dos estils diferents. Un amb el ferro rovellat (fotografia de portada) i, l’altre, amb el ferro polit.

Productes de la Terra, ja col·labora amb el Monument per la Independència!!!!

Comentaris

Hahahaha. I’m not too birhgt today. Great post!

s3IGSZ acengnfgeded

Arxdrq , [url=http://ahcjilehezhm.com/]ahcjilehezhm[/url], [link=http://mzvjovbtyhmn.com/]mzvjovbtyhmn[/link], http://yerbeoxkugrr.com/

oVPxVL vpsbacjadzcz

1vYgAB , [url=http://mhkzeaqsgpus.com/]mhkzeaqsgpus[/url], [link=http://fackdctpwswy.com/]fackdctpwswy[/link], http://uvshviyzpwlj.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)