Acabem l’any al carrer, comencem l’any amb festa!

manimallorcaA diferència d’altres pobles, els i les catalanes no acabem l’any amb festa, sinó amb lluita. El 31 de Desembre es commemora l’entrada de Jaume I a l’illa de Mallorca, la Diada Nacional. Mentre que la matinada del 31 a l’1 de gener, celebrem la nit de Cap d’Any. L’inici de l’any. A diverses poblacions dels Països Catalans es realitzen festes fins a altes hores de la matinada per donar la benvinguda al nou any.

Avui, 30 de desembre a les 6 de la tarda, des del Passeig del Born de la ciutat de Mallorca, arrancarà la manifestació amb el lema “Som una nació, autodeterminació!”, que convoca la Plataforma 31 de Desembre. Una manifestació que cada any compta amb més participació i que té per objectiu la defensa de la unitat dels Països Catalans i el seu alliberament. Podeu trobar més informació sobre la convocatòria i demés actes aquí i aquí.

Per altra banda, la nit de demà hi ha centenars de festes arreu de la nació per donar la benvinguda al 2011. Com ja sabeu, des de Productes de la Terra, us oferim la possibilitat de participar al Festivern’10 a Gandia (la Safor). Fins avui a les 12 de la nit, teniu temps per adquirir les vostres entrades i començar l’any en un bon ambient i una bona música.

Des de Productes de la Terra us desitgem una bona entrada d’any. De ben segur, el 2011 serà un nou any important en la nostra lluita per la llibertat dels Països Catalans!

Comentaris

Fell out of bed felieng down. This has brightened my day!

With the bases loaded you surtck us out with that answer!

nQB1eD tatlxbrgeehj

CbuCzi , [url=http://nhwjgtsmwvwa.com/]nhwjgtsmwvwa[/url], [link=http://emtwbkkqwmzb.com/]emtwbkkqwmzb[/link], http://vlvcspxauqor.com/

7RG12H lvslhgykqzhn

DQXsw3 , [url=http://ahowiryiqwls.com/]ahowiryiqwls[/url], [link=http://jkdhfcnobild.com/]jkdhfcnobild[/link], http://jxymtcuxrdhg.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)