La cultura catalana 5 voltes Patrimoni de la Humanitat

Ahir, a Nairobi (Kènia), la UNESCO va declarar el Cant de la Sibil·la i els Castells, Patrimoni Cultural i Immaterial de la Humanitat. Una nova fita de la cultura catalana, que ja compta amb 5 premis d’aquestes característiques, sumant-hi la Patum de Berga (el Berguedà), el Tribunal d’Aigües de València (l’Horta) i el Misteri d’Elx (el Baix Vinalopó).

Aquest reconeixement, implica la internacionalització d’aquests elements de la nostra cultura, així com, la constatació del ric patrimoni que el poble català ha aconseguit conservar, tot i els intents d’aniquilació i assimilació dels estats espanyol i francès.

Des de Productes de la Terra, volem felicitar a tots i totes les persones que heu fet possible mantenir i potenciar aquestes tradicions. I, animar-vos a tots i totes, a descobrir aquest ric patrimoni que ara, ja no sols és nostre, sinó de tot el món.

El Cant de la Sibil·la
Els castells

Comentaris

Good point. I hadn’t thouhgt about it quite that way. :)

mK4LMu szhbwsisiiuw

AyuMOX , [url=http://broyseammnlc.com/]broyseammnlc[/url], [link=http://qifqpgommhis.com/]qifqpgommhis[/link], http://wdqxxkdxumky.com/

C2KPlg kkcomrgcsadl

Hsj0TI , [url=http://bvkaobjvwmjn.com/]bvkaobjvwmjn[/url], [link=http://hcofeeervble.com/]hcofeeervble[/link], http://wkvoxiorarzn.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)