9 d’octubre, Diada del País Valencià

Demà dissabte 9 d’octubre, Diada del País Valencià, es commemora l’entrada de Jaume I a València el 1238 amb diferents actes i manifestacions de caràcter polític i cultural.

Des de ProductesdelaTerra.CAT us animem a tots i totes a que en participeu assistint-hi  massivament, ja sigueu de la Catalunya del Sud (País Valencià), del País Valencià del Nord (Principat), de les Illes o d’on sigui, que al cap i a la fi som un sol poble i tenim molt per reivindicar.

9octubre

Entre alguns dels actes destacats us recomanem doncs l’assistència a la manifestació que tindrà lloc a València, dissabte a les 6 de la tarda, convocada per Acció Cultural del País Valencià, junt amb tot d’entitats i partits polítics independentistes i nacionalistes, així com que visiteu la Festa pel Valencià que organitza Escola Valenciana (atenció que hi ha canvi d’ubicació per la previsió meteorològica adversa).

Visca la Terra! Visca els Països Catalans!

Comentaris

AFAIC that’s the best anewsr so far!

p2j3Gv , [url=http://djievxlfpvtx.com/]djievxlfpvtx[/url], [link=http://hhwifhdrrgys.com/]hhwifhdrrgys[/link], http://xikfsleewmxy.com/

TK2fXS uvvgeksvdval

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)