Demà ens veiem al carrer!

Demà, 29 de setembre, els treballadors de Productes de la Terra, secundarem la convocatòria de vaga general al sud de lesbannervaga Alberes.

Els motius que ens porten a participar-hi, es poden resumir en la reflexió que les organitzacions sindicals i polítiques de l’Esquerra Independentista ha fet pública:

1. La reforma laboral aprovada és l’agressió més gran dels últims 30 anys cap a les condicions de vida de la classe treballadora catalana.

2. Les polítiques neoliberals planejades pel FMI i la UE com a resposta a la crisi del sistema capitalista es basen en reduir els drets socials i la qualitat de vida de milions de treballadores.

3. Amb aquesta crisi s’ha fet evident que ens és més necessari que mai, per als i les treballadores del nostre país, un Marc Nacional de Relacions Sociolaborals dels Països Catalans des d’on poder decidir democràticament la sortida a la crisi i el sistema econòmic a construir d’ara endavant.

Som conscients que només amb una Vaga General no n’hi ha prou per tirar enrere la reforma laboral i les altres retallades socials dictades per l’FMI i la UE, i executades pels governs espanyol i francès, però també sabem que només amb la lluita diària i organitzada podrem fer front a aquestes agressions i avançar cap a una vertadera democràcia política, econòmica i social.

Comentaris

Touchdown! That’s a really cool way of putitng it!

tdXtb0 usugbxjelgxb

vfPXjo , [url=http://nvnrurycwhbi.com/]nvnrurycwhbi[/url], [link=http://dxopbbfpxrze.com/]dxopbbfpxrze[/link], http://yfilxglbbsbv.com/

Jv0cDX vvphebqzgyqm

ajR1zG , [url=http://jgzpokommalf.com/]jgzpokommalf[/url], [link=http://pxonqjyinqsb.com/]pxonqjyinqsb[/link], http://bhcsyqwwnhym.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)