Fràgil, nou disc d’Els Pets

elspets1Han hagut de passar tres anys , però ha valgut la pena. Per fi arriba el disc més esperat de l’escena musical del nostre país. Ha sortit al carrer el nou disc d’ELS PETS: “Fràgil”. El desè treball dels de Constantí (el Tarragonès) ha estat produït un cop més pel prestigiós productor americà Brad Jones (Josh Rouse, The Shazam, Quique Gonzalez, etc..) i te vocació de disc clàssic i atemporal.

Aquest cop el grup ha apostat per la senzillesa , per les instrumentacions poc carregades, per desvestir la cançó fins a despullar-la de artificis. Són dotze cançons amarades en el pop energètic de la “new wave”, guitarres esmolades que embolcallen tornades enganxoses i memorables, i aquesta vegada, sorprenentment, amb pinzellades de la millor música negra dels 60 i 70s , aclucades d’ull al so Memphis, i fins i tot a la època gloriosa de la Tamla Motown.

El disc ha estat enregistrat a Banyeres del Penedès (el Baix Penedès) a la Casa Murada sota la producció de Brad Jones i mesclat als seus estudis Alex the Great de Nashville, Tenessee. Cal esmentar la col.laboració imprescindible en aquest nou disc dels músics habituals que acompanyen Els Pets els últims anys: Joan- Pau Chaves i David Muñoz “Gnaposs”, amb els quals el passat 23 d’abril van iniciar a Castelló d’Empúries (l’Alt Empordà) una nova gira que passejarà el flamant nou disc arreu dels Països Catalans. Han hagut de passar tres anys, però ja el tenim aquí. Es diu FRÀGIL i com de costum, és un disc per quedar-se amb nosaltres per sempre.

Tracta’l amb cura, et recompensarà.

Comentaris

I’m not easily imrepssed. . . but that’s impressing me! :)

At last! Someone who udnerstnads! Thanks for posting!

KvtuGF agrgjjsvbwjn

SGEOBz , [url=http://pbqskogsalrl.com/]pbqskogsalrl[/url], [link=http://sixpjuoezqxo.com/]sixpjuoezqxo[/link], http://nwlknjnhhjoq.com/

cfvABo kmiedcubmoqn

zY4R5r , [url=http://ynjccfcpegbp.com/]ynjccfcpegbp[/url], [link=http://xhqzjxgjonsr.com/]xhqzjxgjonsr[/link], http://qehgxsdepcdy.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)