ProductesdelaTerra.CAT serà present a la Fira de productes etiquetats en català “De Tot Cat” a Girona

detotcatEls dies 4, 5 i 6 de juny de 2010, al Palau de Fires de Girona, se celebrarà De Tot Cat, la primera fira mercat d’empreses que incorporen la llengua catalana en els seus productes, promoguda per l’Ajuntament de Girona, Fira de Girona, el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa i la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

Des de ProductesdelaTerra celebrem la iniciativa i donem l’enhorabona a l’organització, donat que creiem que aquest tipus d’esdeveniments pot ajudar a normalitzar la nostra llengua en l’àmbit del consum, i per això hi serem presents amb un estand on mostrarem i vendrem els nostres productes.

En els darrers anys ha augmentat notablement el nombre d’empreses que han incorporat la nostra llengua en l’etiquetatge o en el contingut dels seus productes. Actualment només se celebren algunes petites mostres de productes etiquetats en català, per això aquesta serà una fira singular i única, puntal en aquest àmbit, que permetrà respondre la demanda d’una part important de la ciutadania de Catalunya oferint-li la possibilitat de conèixer, de primera mà, les empreses que, com la vostra, dispensen un tracte normal a la llengua catalana.

poster-detotcatLa fira té com a objectiu potenciar, en el marc de la normalització lingüística, la promoció de les empreses que utilitzen el català en els seus productes, així com conscienciar les institucions, les empreses i els consumidors de la importància innovadora que representa la plena implantació de la llengua catalana. La fira també pretén establir punts de contacte entre empreses i clients potencials, donant a conèixer els punts de venda i fidelitzant nous consumidors. A més, també facilitarà que molts comerciants coneguin i estableixin contactes amb aquestes empreses, afavorint-ne, doncs, l’expansió comercial.

Per tal de donar un valor afegit per a les persones que visitin la fira, es durà a terme una programació d’activitats paral·leles (conferències, debats, taules rodones, presentacions de productes, activitats d’animació infantil i actuacions musicals de grups de referència) que tinguin poder de convocatòria i facin que la gent gaudeixi i hi estigui a gust.

Comentaris

Hey, that’s the geratset! So with ll this brain power AWHFY?

NYGVwH rxfgcryiupyd

4R3Bes bqzcltvtqbfh

98JZoU , [url=http://bhaoqhdhzosn.com/]bhaoqhdhzosn[/url], [link=http://ptnirgkrsoea.com/]ptnirgkrsoea[/link], http://iaivcilidtab.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)