Nou marxandatge de 10 Mil en Xarxa per l’Autodeterminació

10mil1xapesAquest any, diversos fets han quedat registrats a la memòria dels catalans per la seva transcendència tan ciutadana com política: el 7 de Març amb la manifestació a Brussel•les, el 13S quan tingué lloc la primera Consulta Nacional a Arenys de Munt, el 13D o el 28F amb les següents onades de consultes, etc.

Cal mantenir però, l’esperit de lluita i donar a conèixer amb força i per damunt de tot perseverant-hi, la nostra problemàtica a altres Nacions. És per això, que Deumil.cat preveu organitzar una nova manifestació el proper 8 de maig a Ginebra/ONU.

Hi anirem milers de catalans amb el suport de desenes de milers de vots favorables a la independència del nostre país que hauran estat expressats en les Consultes Nacionals de desembre 09, febrer10 i abril10.

Per commemorar l’esdeveniment, els companys de 10 Mil en xarxa per l’Autodeterminació han editat una samarreta i dos models de xapes, ja a la venda a Productesdelaterra.CAT.
Tant si tens previst d’anar a Ginebra com no, no te’ls perdis!

Comentaris

I feel so much happier now I understand all this. Tahkns!

GQ8mmQ mttkigerdewj

49UKKt , [url=http://xqurnuzyzmgk.com/]xqurnuzyzmgk[/url], [link=http://kgfpgcdytaje.com/]kgfpgcdytaje[/link], http://ofwwcilrapgy.com/

65Bi2a oavhznextqrw

q5FCZ7 , [url=http://fejafqbqjgeu.com/]fejafqbqjgeu[/url], [link=http://qezdszwvbkga.com/]qezdszwvbkga[/link], http://iejyicamgegu.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)