Col·laborem amb les comissions organitzadores de consultes sobre la independència d’arreu del país

globusProductesdelaTerra.CAT és un projecte col·lectiu, gestionat de forma professionalitzada però totalment sensible a la realitat del nostre entorn. L’esclat de les consultes populars sobre la independència ens engresca a col·laborar-hi i mirem d’aportar el nostre granet de sorra a aquesta noble causa amb allò que sabem fer: L’edició de marxandatge i material publicitari.
Hem col·laborat i col·laborem amb moltes plataformes organitzadores de consultes, sobretot del nostre entorn geogràfic més immediat (Baix Camp Decideix, Reus Decideix, Tarragona Decideix, Alforja, Vilaplana, Xerta, Arbolí, El Vendrell, Montbrió, Poboleda, Riudecanyes, Riudoms, Vila-Seca, La Vilella Alta, La Vilella Baixa, L’Aleixar…) a editar material, a donar un cop de mà amb el disseny gràfic del seu logotip, etc. I tot a preu de cost (marge zero).

Si sou d’alguna població on s’organitza la consulta no dubteu a consultar els nostres serveis! Ens posem a la vostra disposició.

Comentaris

Holy Toledo, so glad I clicekd on this site first!

jkmr16 iokdsbezfgth

NnMGtZ , [url=http://jrljzedcxkmv.com/]jrljzedcxkmv[/url], [link=http://wrtrdgvaiphe.com/]wrtrdgvaiphe[/link], http://zcmlpfnvwjcw.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)