Nous dissenys i noves cançons a PDLT

El nostre equip de dissenyadors us ofereixen, a partir d’aquesta setmana, tres nous dissenys de samarreta que ja podeu veure a la portada del nostre web. A més, us oferim diverses novetats discogràfiques de gran interès i estils diversos, que barregen ritmes festius i lletres compromeses.

Tres nous models de samarretes

catalanspernaturalesaPorca misèria“, “El calçot. La cosa nostra” i “Som/Sem catalans per naturalesa, espanyols/francesos per coacció“, són les tres noves propostes, ideades pel nostre enginyós equip de dissenyadors.

Podeu trobar, també, aquests nous dissenys a la portada del nostre web i, disposeu, de diferents colors per poder triar al vostre gust.

Música i cançons

xeicTambé us oferim diferents novetats discogràfiques. Les darreres de 2009 i la primera fornada de 2010. Refugi.la nova proposta del bateria de Mesclat i Els Pets, Joan Reig, ara com a cantant; Xeic, ritmes jamaicans fusionats amb rock ebrenc, des de Rasquera; Lluís Oliva i les Arbequines, una nova proposta amb músics procedents de diferents grups com La Carrau o Rauxa; i Soul Machine, una banda prioratina amb més de 10 anys d’experiència, fidels seguidors de grups com els Blues Brothers.

novacancoA més, també us volem oferir dos novetats recopilatòries de gran interès. La primera, es titula “50 anys, 50 èxits” en commemoració del 50è aniversari del naixement del moviment de la Nova Cançó. Es tracta d’un triple disc, que inclou cançons de cantautors com Lluís Llach, Albert Pla, Pi de la Serra, Guillermina Motta

I, la segona, es titula “Història de Catalunya amb cançons 2.0“, un projecte que pretèn donar a conèixer la història del nostre país, a través de la música i, que compte amb la participació de músics  de luxe, com ara La Carrau, Carles Belda o Francesc RiberaTitot“.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)