Els Amics de les Arts (popfolk en català amb molta ironia) editen el seu primer CD físic

Aquesta banda és un dels exponents del que alguns han anomenat la nova onada del folkpop català. Formada l’any 2005 a Barcelona, s’autoregistren i s’autoediten dues demos Catalonautes aquell mateix any i Roulote Polar al 2006 aquest després d’emprendre viatges creatius paral·lels que els porten a llocs com l’Antàrtida, San Francisco i Edimburg.

Les seves cançons es caracteritzen per tenir melodies senzilles, pinzellades d’electrònica, jocs de paraules i molta ironia.

Els Amics de les Arts proposen un viatge cap a l’interior de les petites coses, una mirada a la quotidianitat des del prisma de l’absurditat. Després de l’èxit de Castafiore Cabaret (2008), el grup torna a la càrrega amb aquest Bed & Breakfast , un disc fresc, sorprenent, madur i divertit; farcit d’anècdotes vitals que han acabat desembocant en 12 noves cançons.

Un concert de Bed & Breakfast és quelcom més que la interpretació d’una sèrie de cançons. És un espectacle policromàtic on hi trobem elements teatrals, projeccions de video, molt d’humor i una posada en escena musical pensada per integrar el públic com a un més del grup.

El gener de l’any que ve començaran la Gira B&B i si hem de fer cas a les crítiques que han rebut fins avui jo no hi faltaria.

http://www.elsamicsdelesarts.cat
http://www.myspace.com/elsamicsdelesarts

amics

Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)