Ja tenim els guanyadors de les foto de l’estiu’09 a ProductesdelaTerra.CAT!

Tot i que ha costat decidir-se per la quantitat i qualitat de les fotos presentades al concurs, el jurat ja ha deliberat i amb la vostra ajuda (comentaris, “m’agrada”, etc.) ha decidit els tres guanyadors de les 3 categories:

1- Categoria “La volta al món” : Un mico del rotllo!


viatge

En Jordi Clopés ens envia aquesta foto de la Diada de l’any passat, quan era a Borneo (Indonèsia) treballant en un programa de voluntariat per la ONG Orangutan Foundation i un jove mascle d’orangutà (en Samson) es va posar a jugar amb la senyera que duia penjada de la cintura. I és que hi ha bestioles que se solidaritzen amb les causes més nobles! :-)

Producte: http://productesdelaterra.cat/senyera.html?ref=149

2- Categoria “Vida social”: Superman – I

supercat
En Pep Homar ens envia aquesta impactant instantània, just després de canviar-se dins d’una cabina de telèfon i moments abans d’aixecar el vol per anar a protegir tots els nobles ciutadans d’Arenys de Munt de la caiguda d’un meteorit anomenat “Falanx One”.

Foto presa per la SCCFF (societat catalana de ciència ficció i fantasia, www.sccff.cat)

Producte: http://productesdelaterra.cat/senyera.html?ref=149

3- Categoria “El més petit de tots” : “Holaaa! Sóc en Dídaaaac!”

nado

En Sergi i la Cori Oliva ens envien aquesta foto de part de’n dídac, que encara no se’n surt enviant e-mails ja que fa poca estona que acaba de néixer. Tot i això ja té clar a quin país viu i quin és el seu equip de futbol preferit! :-)

Productes: http://productesdelaterra.cat/catalogsearch/result/index/?q=estelada&cat=31&ref=149

Comentaris

El capità Catalunya m’ha matat X’D

Què genial senyors!

[...] que els han anat arribant. Des de fa uns dies, però, ja s’han publicat els guanyadors. Si entreu aquí trobareu les tres categories i els 3 guanyadors dels premis. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || [...]

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)