Envia’ns la foto de l’estiu lluïnt ProductesdelaTerra i guanya samarretes de franc!

Obrim el concurs “La millor imatge PDLT de l’estiu”

fotopdlt

Aprofitant que aquestes dates estiuenques molts de nosaltres estem ociosos, anem de viatge, o dormim de dia i sortim de festa a les nits, creiem que és el millor moment per plantejar-vos un repte: Busquem la millor imatge de l’estiu, lluïnt algun dels nostres productes.

I sabem que en sabeu molt, d’això de fer fotos. L’any passat ja ens ho vau demostrar i estem segurs que enguany encara ho fareu millor.

Per això us demanem que ens feu arribar per correu electrònic a info[arrova]productesdelaterra.cat les vostres fotos, explicant una mica qui sou i què estaveu fent a la foto.

Anirem penjant les fotos a la nostra pàgina de Facebook a mesura que vagin arribant.

El dia 30 de setembre farem la tria final, i les fotos més comentades, que hagin rebut més “m’agrada”, i que el nostre jurat hagi considerat més adients, seran les guanyadores. Les persones que ens hagin enviat aquestes fotos guanyadore rebran un generós lot de ProductesdelaTerra.CAT valorat en més de 100 euros cadascun.
Establim com a mínim 3 categories de premis:

1- Categoria “La volta al món” (Viatges de catalans fent país arreu del món)

2- Categoria “Vida social” (Dinars, aplecs, concerts, festes majors, raves…)

3- Categoria “El més petit de tots” (On hi surtin els futurs maulets com ara els vostres nebots, fills, etc)

Si creiem convenient afegir noves categories en funció de les fotos que anem rebent, ho farem sobre la marxa (ja hi ha qui proposa una categoria “Megapubilla” i/o “Mega-hereu” per aquells/es models que llueixin els productes amb més estil!)

Si ja sou membres de Facebook podeu fer-vos admiradors de PDLT per poder veure les fotos i comentar-les.

No teniu Facebook? Tranquils: També podeu anar veient les fotos fent clic aquí . Penseu que aquest àlbum s’anirà actualitzant dia a dia. Com que no podreu comentar les fotos via Facebook, podeu deixar els vostres comentaris al post del nostre bloc  (just aquí sota).

Així doncs, ja podeu començar a remenar entre els arxius del vostre ordinador, del vostre mòbil, del vostre disc dur extern i a veure si trobeu la millor imatge ProductesdelaTerra de l’estiu!

PD: Per anar fent boca, us deixem una selecció de fotos que ens van enviar l’any passat. Aquestes fotos estan fora de concurs (només participen aquelles que vagin arribant a partir d’avui 13 d’agost a les 00:00 hores)

Comentaris

Felicitats per la iniciativa!! molt interessant i d’alló més motivadora, això del concurs de fotos ho trobo fantàstic!!

De veritat felicitats gent!!
Salut i Revolta des de Terres Empordaneses//*//

That’s not just logic. That’s rlleay sensible.

ev6ch3 , [url=http://deoswaueawzz.com/]deoswaueawzz[/url], [link=http://klqrymshqfcy.com/]klqrymshqfcy[/link], http://qvkalcxteksm.com/

6U2Jf9 spfpuctaymhi

BG6zGo , [url=http://ayxubcehswgj.com/]ayxubcehswgj[/url], [link=http://wbhhlkgssgrn.com/]wbhhlkgssgrn[/link], http://znlstyounpla.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)