Ja a la venda a ProductesdelaTerra.CAT el llibre “CENT ANYS D’ESTELADA, Un segle d’iconografia independentista”

llibregranJa podeu adquirir a ProductesdelaTerra.CAT, ja que fins el 25 d’agost no estarà a les millors llibreries del país, el llibre “CENT ANYS D’ESTELADA, un segle d’iconografia independentista”, coordinat i fet pels companys de  la Comissió del Centenari de l’Estelada, prologat per Toni Strubell i Trueta i editat per Cim Edicions.

Aquest llibre a través de les seves 180 pàgines, està replè de fotografies (moltes d’elles inèdites), documents, publicacions, cartells, fulls volants, segells, insígnies… ens porta cent anys enrere des de la primera imatge de la bandera independentista catalana fins arribar als nostres dies.

Un llarg recorregut que ha fet passar en un segle dels primers pocs separatistes catalans escampats pel món fins arribar als nostres dies, on l´independentisme català ja representa un bon tan per cent de la nostra societat.

El llibre està dedicat a la memòria dels patriotes Francesc Espriu i Fivaller Seras, que la Comissió tingué l’honor de comptar amb ells en la inauguració i la cloenda, respectivament, dels actes de celebració del centenari a Barcelona.

Comentaris

Molt bé! Estava esperant aquest llibre. En vaig sentir parlant que l’estaven fet fa un temps i pensava q al final per la raó que fos no es tirava endavant. M’heu donat una alegria! Me’l demano ara mateix!

Ei! Ja tinc el llibre i és molt potent! Crec que, fins i tot, no hi estarem acostumats a tanta qualitat, però sí!, és un llibre dels nostres, però fet i pensat per a molta gent. Llegiu-lo (val la pena!) i sobretot mireu-lo i gaudiu-lo. A mi m’ha emocionat!

Jotaema

That’s more than sesnible! That’s a great post!

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)