ProductesdelaTerra.CAT col·labora amb el 2n Aplec del Camp

apleccampintAvui comença el segon Aplec del Camp, que se celebrarà al llarg d’aquest cap de setmana a L’Aleixar (Baix Camp), organitzat per l’EIC (Esquerra Independentista del Camp, coordinadora formada per diversos col·lectius del Camp com ara Maulets, AJR, Casal Despertaferro, CUP de Valls, Reus i Tarragona, SEPC o Endavant de Tarragona  entre d’altres).

Com ja estem fent habitulament amb iniciatives de l’estil, com ara l’Aplec dels Ports que es va celebrar la setmana passada, ProductesdelaTerra hi col·labora econòmicament en la mesura que ens és possible i anima a tothom a que hi participi. No hi falteu!

Més informació sobre l’Aplec:

L’edició d’enguany, que es celebrarà a L’Aleixar (el Baix Camp), representa un salt qualitatiu respecte l’any anterior, ja que, la trobada s’allarga durant tot el proper cap de setmana. Per adaptar-se a aquesta nova realitat, l’organització ha habilitat el camp de futbol municipal com a zona d’acampada i ha programat un ventall més ampli d’actes, entre els quals destaquen, l’actuació del cantautor valencià Josep Lluís Notari, la I Copa de Bitlles del Camp, tallers de murals, jotes, rols de gènere… i el plat fort, el concert de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries i Skatacrack, organitzat per la Colla de Joves de L’Aleixar i la Societat Recreativa “La Unió“. Els organitzadors consideren que la d’enguany és la “prova de foc” per consolidar un aplec, que any rere any, vagi creixent i es posicioni al costat d’altres aplecs com el del Sènia, els Ports o l’Horta.

Després de l’edició de l’any passat a Alcover (l’Alt Camp) que patí un fort xàfec que mermà la participació fins a unes dues-centes cinquanta persones, enguany l’Aplec del Camp es trasllada a L’Aleixar, complint així amb la voluntat que aquest festival sigui itinerari i recorri totes les comarques de la vegueria i, amb l’objectiu de superar el mig miler de participants. A més, la novetat principal, és que s’allarga tot un cap de setmana amb la intenció que aquest format es mantingui i es “vagin polint detalls i millorant la programació de cara al futur, per anar-lo fent créixer poc a poc, i es consolidi igual com molts altres aplecs arreu dels Països Catalans”, com ha explicat Xavi Milian, membre de la coordinadora de l’Esquerra Independentista del Camp.

L’Aplec s’iniciarà divendres a les 7 del vespre amb l’obertura de la zona d’acampada, ubicada al camp de futbol municipal. A 2/4 de 9 del vespre es durà a terme l’acte de presentació i el pregó de benvinguda per part de l’alcalde de la vila. Un sopar popular, la projecció d’una pel·lícula i l’actuació del cantautor valencià, resident al Priorat, Josep Lluís Notari, tancaran els actes d’inauguració.

Dissabte, els actes s’iniciaran de ben hora a les pistes, amb un torneig de futbol sala i la I Copa de Bitlles del Camp. En acabat, hi haurà una banyada popular a la piscina i un dinar. A la tarda, hi haurà quatre tallers diferents: murals, sortida guiada pel poble, rols de gènere i jotes; i en acabar, es realitzarà una cercavila amb diferents elements festius, com el Peix de Bellmunt i els Trabucaires de Reus, pels carrers de la vila. El plat fort, arribarà a la nit, amb el concert organitzat per la Colla de Joves de L’Aleixar i la Societat Recreativa “La Unió”, amb l’actuació dels tortosins Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, i el grup d’ska-punk de l’Arboç Skatacrack, que s’allargarà fins la matinada amb l’actuació de diferents punxadiscos del Camp.

(extret de www.Pobleviu.cat)

Comentaris

Podeu veure els videos de l’Aplec des del següent enllaç: http://www.youtube.com/user/DespertaferroReus

I la crònica a Pobleviu.cat: http://pobleviu.cat/index.php?id_categoria=8&madre=7&id_noticia=1324

Why do I bother caillng up people when I can just read this!

ofFryH , [url=http://zhxembvvkjgn.com/]zhxembvvkjgn[/url], [link=http://antntbckdcfk.com/]antntbckdcfk[/link], http://qzjwbkbthxuf.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)