Acord de col·laboració entre Òmnium i ProductesdelaTerra.CAT

logoomniumFruit de l’acord entre Òmnium i ProductesdelaTerra,  Ben aviat podreu trobar els productes i marxandatge d’Òmnium a la nostra botiga, tal  com ja podeu trobar el de moltes altres  entitats i col·lectius que defensen la cultura, la llengua i/o el país.

També agafem el compromís d’encartar en els nostres enviaments, informació en paper relativa a l’entitat (fulls volants, revistetes, butlletes de soci…). D’aquesta manera, des de ProductesdelaTerra ens convertim en un “soci logístic” d’Òmnium.

A més, a partir de ben aviat, els socis d’Òmnium gaudiran d’un interessant descompte del 10% en les seves compres a ProductesdelaTerra, aixamplant així l’oferta del programa d’Òmnium A+A+ per als seus associats.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)