A ProductesdelaTerra.CAT cerquem la complicitat dels col·lectius per difondre el DVD de la Diada

DVD Forjadors de la Diada

DVD Forjadors de la Diada

Ara, que s’apropa un any més la Diada del Principat, creiem que és una bona oportunitat per proposar una interessant col·laboració per difondre aquest interessant projecte.

A banda de les ja habituals distribucions de marxandatge de cara a diades i paradetes, aquest any oferim la possibilitat de poder distribuir des de locals, botigues, bars del rotllo, paradetes… l’interessant DVD “Forjadors de la Diada“.

Per tal de facilitar la tasca als col·lectius i donar el màxim de difusió a aquest producte, proposem de deixar packs de 10 DVDs a dipòsit, amb despeses d’enviament gratuïtes, i només caldrà que es vagin pagant aquells que es vagin venent. En especial, per la Diada és molt apropiat que estiguin sobre les  parades de tot el país, ja que és una data immillorable per fer-ne difusió.

El Preu de Venda al Públic és de 10€ i per ser un col·lectiu o botiga distribuïdora hi té un descompte del 35%!

També oferim la possibilitat d’acollir un acte de presentació del documental a la vostra població, que comptaria amb la presència dels seus directors. Si hi esteu interessats contacteu amb nosaltres (xavi [arrova] productesdelaterra.cat) i us oferirem tota la informació i us donarem el màxim de facilitats per fer-ho possible.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)