“La reina al palau dels corrents d’aire” tanca la triologia de Stieg Larsson

imatge portada "La reina al palau dels corrents d'aire"

imatge portada "La reina al palau dels corrents d'aire"

Avui surt a la venda a les llibreries d’arreu dels Països Catalans el llibre “La reina al palau dels corrents d’aire“, el tercer volum de la triologia de Stieg Larsson, la qual ha causat un gran ressò mediàtic després de l’èxit de les dues primeres entregues. A ProductesdelaTerra no ens quedem enrere, i per això, us oferim avui mateix aquesta darrera entrega, que de ben segur esdevindrà un bestseller. I si encara no heu llegit les dues anteriors, no perdeu el temps, també les trobareu a ProductesdelaTerra.

1a part: “Els homes que no estimaven les dones

En Mikael Blomkvist, periodista i fundador de la prestigiosa revista econòmica sueca Millennium, és acusat i condemnat per difamació pels tribunals d’Estocolm. El seu delicte ha estat fer públiques una sèrie de greus acusacions contra un dels empresaris més importants del país. Abans d’entrar a la presó, però, rep una curiosa trucada: en Henrik Vanger, patriarca d’una altra de les sagues escandinaves més poderoses, li demana que investigui la desaparició quaranta anys enrere de la seva neboda Harriet. Amb l’inestimable ajut de Lisbeth Salander, una jove pertorbadora i socialment inadaptada, carregada de tatuatges i pírcings, i amb memòria fotogràfica i unes habilitats com a hacker insuperables, formarà un tàndem perfecte i junts es veuran arrossegats dins una espiral de secrets i mentides que no s’haurien imaginat mai.

Corrupció política, espionatge industrial, intrigues familiars, protagonistes inquietants, amor al límit… tots aquests són només alguns dels ingredients que fan que aquesta apassionant obra hagi estat batejada per mitjans de tot el món com la novel·la negra de la dècada i que més de quatre milions de persones ja hagin devorat les seves pàgines.

2a part: “La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina

La jove i extraordinària investigadora privada i hacker Lisabeth Salander es veu sotmesa de cop a una ferotge persecució amb la intenció d’eliminar-la. Mentre el brillant i controvertit periodista Mikael Blomkvist pensa en canvi que ella passa uns dies de vacances, ell és a punt de llançar un número especial de la revista Millennium dedicat a revelar una xarxa de tràfic de prostitutes provinents de països de l’Est d’Europa, en què hi ha implicades diverses persones rellevants de la societat sueca.

3a part: “La reina al palau dels corrents d’aire

Tancada dins d’una habitació d’hospital sota vigilància policial, la hacker Lisbeth Salander ha sobreviscut al foc, però ara es troba al centre del combat final entre el cèlebre Mikael Blomkvist -a punt de publicar un altre dels seus temibles articles periodístics- i les forces del bé per una part, i la policia sueca, la Säpo, i totes les aberracions d’un sistema de l’altra. Tancada sí, aïllada i inactiva, impossible.

Comentaris

Walking in the presence of gnatis here. Cool thinking all around!

ZFD2ld btjnnrajabkk

G0y1VT , [url=http://srrdmhjvqsds.com/]srrdmhjvqsds[/url], [link=http://oznxupgghsng.com/]oznxupgghsng[/link], http://tpfnzlajqznn.com/

WVhGsk yjremcjnbtyo

i4eGAQ , [url=http://conhdmovskzo.com/]conhdmovskzo[/url], [link=http://fnwtoalrezlv.com/]fnwtoalrezlv[/link], http://srzhzemsqrvs.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)