Dissenys frescos de ProductesdelaTerra

Avui llancem tres nous models, ideats pel nostre equip de dissenyadors, amb la marca ProductesdelaTerra. El pa amb tomaca i els castells, són el leitmotiv d’aquestes noves propostes per difondre la nostra cultura arreu del planeta. Aquesta setmana també rellancem alguns dels models més populars de ProductesdelaTerra. "Sóc Producte de la Terra", "Escac i Mat"… són alguns d’aquests models que s’havien esgotat i que a partir d’avui tornen a estar disponibles.

Us presenten els tres nous models de ProductesdelaTerra:

 

Pa amb tomaca espadatxí

Samarreta de color de qualitat amb una divertida il·lustració d’una llesca de pa espadatxina, tallant per la meitat un tomàquet. Sota hi ha el lema "pa amb tomàquet", element gastronòmic per excel·lència de la cultura catalana.

 

Bread & Tomato

Samarreta de color de qualitat amb la silueta d’una llesca de pa, i a dins, amb lletres psicodèliques, el lema en anglès "Bread & Tomato" (pa amb tomàquet), element gastronòmic per excel·lència de la cultura catalana.

 

Folre i manilles

Samarreta de cotó de qualitat amb un gran número 2 ple de números 8, amb els colors emulant el mocador casteller vermell amb punts blancs i que representen el castell "2 de 8", i a sota "amb folre i manilles". Una samarreta ideal per assistir a les diades castelleres!

General
Comentaris

AFAIC that’s the best aswner so far!

xwbZP5 qvqqkrpronvj

NGtp9C , [url=http://vukwlgvdbmdj.com/]vukwlgvdbmdj[/url], [link=http://hojbvrszpzog.com/]hojbvrszpzog[/link], http://uuoynehmntuo.com/

6jvgPz xnelhgocbbbz

Mvu7tr , [url=http://osyptsxshntm.com/]osyptsxshntm[/url], [link=http://zpmxyqwkyoij.com/]zpmxyqwkyoij[/link], http://oovxdorsrzbc.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)