Col·labora amb el Casal Despertaferro apadrinant una rajola del nou Casal

Dissabte passat, es va dur a terme la presentació de la campanya d’apadrinament del nou Casal Despertaferro, un edifici de planta baixa més tres pisos al centre de Reus (el Baix Camp). Per tal de finançar les obres, que estan previstes començar a inicis de 2009, el col·lectiu de disseny creatiu i sostenible Timtimxtimtim, ha creat unes rajoles fetes amb pneumàtic reciclat que formaran part del terra del vestíbul del nou Casal. Les persones que vulguin col·laborar amb el finançament del nou Casal, poden comprar rajoles que apadrinaran fins que les obres estiguin enllestides i es col·loquin al vestíbul. Les rajoles tenen diferents preus, i a través de la web del Casal Despertaferro, es pot seguir l’evolució de la campanya, així com comprovar on anirà col·locada la rajola que apadrini cadascú. Des de ProductesdelaTerra volem col·laborar amb aquest projecte de la nostra ciutat i pose a disposició vostre aquestes rajoles perquè també hi col·laboreu.

El Casal Despertaferro presentà dissabte una campanya d’apadrinament del nou Casal, amb la qual pretén finançar part de les obres de la seva nova seu, la qual està prevista inagurar als voltants de 2010-2011, coincidint amb el vintè aniversari de l’entitat reusenca. El projecte, que es troba ara mateix pendent de rebre la llicència d’obres i la contractació d’un constructor, té un cost aproximat d’entre 300.000 i 400.00 €, una quanitat important, que pretenen cobrir, mitjançant, la seva activitat ordinària, subvencions i la campanya presentada dissabte.

La campanya, dissenyada pel col·lectiu de disseny afincat entre Reus i Lisboa (Portugal) Timtimxtimtim, "vol animar la gent a participar en l’evolució de la construcció de l’edifici, i alhora, crear vincles de memòria col·lectiva". D’aquesta forma, sota el lema "De mica en mica, el Casal s’edifica", pretenen que les persones que col·laborin amb el projecte, puguin seguir, mes rere mes, les evolucions de la construcció del nou Casal, mitjançant la seva pàgina web.

La col·laboració, consisteix en la compra de rajoles de diferents preus segons el color (20, 40, 100 i 200 €), les quals es cediran al comprador fins que les obres del Casal estiguin quasi enllestides, i llavors es col·locaran al terra del vestíbul de la nova seu, tal i com es pot comprovar al web de la campanya. En aquesta, també es pot anar seguint l’evolució de les donacions mitjançant el gràfic i el comptador on es mostren els diners recollits.

PODEU COMPRAR LES RAJOLES CLICANT AQUÍ

General
Comentaris

Hey, that post lvaees me feeling foolish. Kudos to you!

I’m not wothry to be in the same forum. ROTFL

gJKAhg lkmjgttmnfai

V8Cgpi , [url=http://yrtdireonkdt.com/]yrtdireonkdt[/url], [link=http://fecdckbivdos.com/]fecdckbivdos[/link], http://zfnfighefsqx.com/

bWi0ru bjlpziefwdkg

b01PPY , [url=http://ovxdjuzyyjag.com/]ovxdjuzyyjag[/url], [link=http://icqjfhbarkts.com/]icqjfhbarkts[/link], http://uqvrnzcslrwt.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)