El dia dels innocents Catalunya – Colòmbia al Camp Nou

Ahir, la Federació Catalana de Futbol va presentar el partit que enfrontarà el proper 28 de desembre la selecció de Catalunya i Colòmbia. Un partit més que s’afegeix a la recent tradició nadalenca dels amistosos de la selecció del Principat, la qual ja està fixada en el promès torneig de nacions sense estat que s’està preparant de cara al 2009. El seleccionador Pere Gratacós, podrà comptar amb un equip de gala. De moment, el jugador blaugrana Bojan Krkic ja ha dit públicament que està molt il·lusionat amb aquest partit i que vol defensar la selecció al Camp Nou.

L’acte de presentació s’ha fet coincidint amb el tret de sortida de la venda d’entrades pel sistema Servicaixa i hi han assistir diferents membres de la FCF, així com de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat. Ricard Campoy, president de la FCF, ha demanat el suport de la gent per tal de poder omplir el Camp Nou. En aquest sentit, ha destacat que el partit es disputarà a les 7 del vespre perquè hi pugui assistir tothom, vingui d’on vingui i tingui l’edat que tingui. A més, ha demanat als clubs, entitats i ajuntaments que organitzin el màxim d’autobusos per demostrar el suport de la selecció, i més, quan ja s’han aconseguit tres dates FIFA per poder disputar el I Torneig de Nacions sense estat de cara la temporada 2009-2010.

Per la seva banda, el seleccionador Pere Gratacós, ha dit que "Catalunya no juga mai un partit amistós, al contrari, sempre juga per guanyar. El partit contra Colòmbia es tracte d’un partit reivindicatiu que, com és lògic, volem guanyar. Farem una selecció de màxim nivell ja que tenim el suport dels clubs i dels jugadors". En aquest sentit, Bojan Krkic, una de les estrelles de la selecció, ja ha anunciat que té moltes ganes de debutar al Camp Nou amb la selecció.

 

Les entrades ja són a la venda i es poden aconseguir mitjançant el sistema ServiCaixa, Servicaixa.com o trucant al telèfon 902 33 22 11. Les entrades de grup, a partir de 15 persones, s’han de comprar trucant al telèfon 902 88 80 90 fins el 19 de desembre com a data límit. Les entrades també es podran adquirir a les taquilles del Camp Nou a partir del dia 15 de desembre. El preu de les localitats és el següent:

* Gols Primera Graderia: 8 €
* Gols Segona Graderia: 12 €
* Lateral Primera Graderia: 15 €
* Lateral Segona Graderia: 20 €
* Tribuna Primera Graderia: 25 €
* Tribuna Segona Graderia: 30 €

Com també ja va sent habitual, ProductesdelaTerra muntarà una paradeta a l’exterior de l’estadi. Ens hi veiem!

General
Comentaris

Ppl like you get all the brains. I just get to say tkhans for he answer.

rfvIGw , [url=http://xwofczyamryr.com/]xwofczyamryr[/url], [link=http://mtgkyaelwmas.com/]mtgkyaelwmas[/link], http://qoemvdcboeli.com/

RXO1b1 , [url=http://dpyqkkumkfpz.com/]dpyqkkumkfpz[/url], [link=http://irbdzvjzliqt.com/]irbdzvjzliqt[/link], http://uczfshdiqsfv.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)