Organitza la resistència

De mans de Cat Imperium, arriba el joc d’estratègia setge 11 de setembre de 1714, el qual es recrea el setge que protagonitzaren les forces borbòniques sobre la ciutat de Barcelona durant la Guerra de Successió, la qual significà l’ocupació espanyola de les comarques catalans al sud de les Alberes. Sobre un tauler que reprodueix el barri de la Ribera de Barcelona, el qual fou demolit per les tropes borbòniques en ocupar la ciutat, es desenvolupa el joc mitjançant unes fitxes que representen cadascuna de les unitats d’ambdós exercits enfrontats. Es pot jugar entre dos persones o organitzar equips. Mentre un es posa a la pell del Duc de Berwick, l’altre té la missió d’aturar l’avanç dels felipistes. Resistir és vèncer!

 

El joc s’organitza de forma similar a la majoria de jocs d’estratègia més coneguts i reprodueix fidelment la història: número de tropes, reproducció dels carrers del Barri de la Ribera, llibre de contextualització històrica… i a més, de regal trobaràs un llibre de la col·lecció "Episodis de la història" de Rafael Dalmau Editors.

Mitjançant aquest joc, es pretèn donar a conèixer els fets que succeïren al cap i casal principatí durant la Guerra de Successió, la qual s’inicià el 1707 amb la Batalla d’Almansa i acabà el 1715 amb l’ocupació de Mallorca, un dels episodis més tràgics de la nostra història, les repercussions de les quals són vigents en l’actualitat.

El joc és apta per a totes les edats i es necessiten com a mínim dues persones per jugar, tot i que, també es pot jugar per equips. La durada aproximada de cada partida és d’entres dues i tres hores.

De tu dependrà que Barcelona es salvi dels botiflers o sigui ocupada per les tropes castellanes i franceses.

 

VEURE LA FITXA DEL JOC

General
Comentaris

I’m not ealsiy impressed. . . but that’s impressing me! :)

bwTEin ddppchdcfxed

LAJdNR , [url=http://psfhkrbvewmi.com/]psfhkrbvewmi[/url], [link=http://jtokwalnlcjz.com/]jtokwalnlcjz[/link], http://xeguxmlsxbsn.com/

hTuCGK fqfliqwidlat

Ta2Bqn , [url=http://uucfzpxujqlv.com/]uucfzpxujqlv[/url], [link=http://akoranfbrsbl.com/]akoranfbrsbl[/link], http://diwpdxudosyw.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)