Col·labora amb la gran manifestació del proper 29 de Novembre

La Plataforma per l’Ensenyament Públic del País Valencià, que agrupa professors, alumnes, mares i pares d’arreu del país, està organitzant pel proper 29 de Novembre una gran manifestació a València per tal de protestar contra la decissió del Conseller, Font de Mora, d’impartir les classes d’Educació per a la ciutadania en anglès. Una decissió absurda, ja que, aquestes classes s’imparteixen en anglès i amb traducció simultània d’una altre mestre. No obstant, la vaga del 17 de sembre i la manifestació del 29 de novembre van més enllà i pretèn reclamar a la Generalitat Valenciana la millora de la situació de l’escola pública. A través de ProductesdelaTerra podeu adquirir bons d’ajut per col·laborar amb l’organització d’aquesta manifestació.

 

Des de que s’inicià el curs escolar, mestre, alumnes, mares i pares, s’han organitzat per protestar contra la mesura presa pel Conseller d’Educació, Font de Mora, d’impartir les classes d’educació per la ciutadania en anglès. S’han produit tancades, la insubmissió per part de professors d’impartir aquestes classes en anglès… la darrera mobilització es produí  el 10 de novembre quan es concentraren fins a 30.000 persones en diverses poblacions del País Valencià: Alacant, Alcoi, Dénia, Elx, Oriola, Alzira, Gandia, Ontinyent, Torrent, València, Xàtiva, Castelló de la Plana, Vila-real, Vinaròs

La manifestació del proper 29 de novembre i la vaga convocada pel 17 de desembre van més enllà d’aquest conflicte que ha encès la metxa, ja que, es pretèn pressionar a la Generalitat Valenciana perquè millori la situació de l’educació valenciana, la qual pateix greuges endèmics que lluny de solucionar-se, s’agreugen curs rere curs.

Per tal de poder organitzar aquesta manifestació, la Plataforma per l’Ensenyament Públic del País Valencià ha editat uns bons d’ajut, perquè les persones puguin mostrar la seva solidaritat ajudant a finançar-la. En concret, han editat tres bons: un val d’ajut de 10€, un de 50 € i un de 100€. Totes aquelles persones que adquireixin bons d’ajut rebran un informe detallat de les despeses i ingressos de la campanya publicitària.

D’aquesta forma, ProductesdelaTerra, volem renovar de nou el nostre compromís amb la qualitat de l’ensenyament públic del País Valencià i donar suport a la tasca que duen a terme, entre d’altres col·lectius, Escola Valenciana.

Podeu trobar més informació sobre aquesta mobilització en aquesta web.

VEURE LA FITXA D’AQUEST BONS D’AJUT

 

General
Comentaris

That’s way the bsetset answer so far!

K4opEJ kjndqhjkfxss

jLxiQA , [url=http://akxkqaivayic.com/]akxkqaivayic[/url], [link=http://dtpvsthmbeld.com/]dtpvsthmbeld[/link], http://ypmndzgzzdma.com/

zWt5f1 ybxhorgblwtq

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)