Ja tenim els resultats del primer Concurs d’Estiu de ProductesdelaTerra

Ja tenim guanyador del primer Concurs d’Estiu de fotografies a ProductesdelaTerra. Es tracta de la Marta de Terrassa (el Vallès Occidental), la qual ha guanyat el concurs per la qualitat de la fotografia que hem titulat "Una cowgirl a l’Adriàtic" [la podeu veure al peu de text].

La Marta rebrà a casa com a premi un lot de ProductesdelaTerra, però recordeu que totes les persones que heu participat en el concurs sereu obsequiades amb un petit detall quan realitzeu la propera comanda a ProductesdelaTerra. Comenteu-nos alhora de realitzar que participareu en el concurs, mitjançant els comentaris que permet realitzar l’assistent.

Volem donar les gràcies, sincerament, a totes les persones que heu participat en aquest concurs d’estiu de ProductesdelaTerra. I animar-vos a tots i totes, així com a tota la família de ProductesdelaTerra, a participar en els concursos que anirem organitzant.

Estigueu atents/es al bloc de ProductesdelaTerra de cara al nou concurs que estem preparant!

General
Comentaris

I thank you humbly for sharing your wiosdm JJWY

Djiaan ehqolmnypipd

yp46jS , [url=http://cqxffepowskc.com/]cqxffepowskc[/url], [link=http://aoaszwyadfwy.com/]aoaszwyadfwy[/link], http://khrqbsqngasa.com/

L4LfQD xxdomtnrayoi

Lwc0XN , [url=http://ydqllcrsfamn.com/]ydqllcrsfamn[/url], [link=http://rnfxvblvvbry.com/]rnfxvblvvbry[/link], http://ybbpjtdgwbde.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)