Després del ciclisme… ara selecció catalana de bàsquet!!!

La col·lecció de ProductesdelaTerra de material esportiu continua creixent. Després d’haver tirat endavant el mallot de ciclisme de la selecció dels Països Catalans -que ha comptat amb una gran acceptació aquets mesos d’estiu- ara PDLT fa una nova aposta. La samarreta de bàsquet dels Països Catalans. Es tracta d’un producte de qualitat, amb tela especial microperforada, igual com el que vesteixen els jugadors i les jugadores de bàsquet professional. PDLT continuem apostant per la consecució de les seleccions nacionals esportives.

La samarreta feta en tela especial microperforada de qualitat, per a fer-la el màxim de transpirable, és feta en color negre, groc i blanc, com a elements principals. Du també l’escut del Drac dels Països Catalans i la marca Grapa sota la qual s’agrupen tots els Productes de la Terra de temàtica esportiva.

Du com a detalls més rellevants, la senyera a les espatlles, unes fletxes als costats en sentit ascendent, que simbolitzen també la senyera, i també el nom del país tant al pit, com a l’esquena a l’alçada del cul.

Un producte d’excel·lent qualitat, i absolutament inèdit i imprescindible per als amants del bàsquet i de la Terra! ;)

 

 

General
Comentaris

Wklaing in the presence of giants here. Cool thinking all around!

KwaWAN pllxhrptvjff

CIN8yi , [url=http://tvootmyyhmnd.com/]tvootmyyhmnd[/url], [link=http://mnlpccxgbwne.com/]mnlpccxgbwne[/link], http://helifjairfak.com/

v1q8cu ylxckexdkmyh

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)