Envieu-nos les fotografies de les vostres vacances

Entrats en els mesos d’estiu els més afortunats disposen d’uns dies de vacances que aprofiten per anar a voltar per aquest món. Alguns a l’altra punta per desconnectar del dia a dia, d’altres aprofiten per descobrir nous racons del nostre país, d’altres retornen als orígens tornant uns dies al poble on van néixer… i d’altres es queden a casa per aprofitar els dies per fer aquelles tasques que no han pogut fer durant l’any.

Per aquest motiu, des de ProductesdelaTerra, us animem a que ens expliqueu les vostres vacances mitjançant una o més fotografies. Amb l’objectiu que amb el vostre interès i els nostres models, aprofiteu aquestes, per donar a conèixer el nostre país arreu dels cinc continents. Ensenyeu-nos aquells llocs que us han agradat més, aquells/es amics/gues que heu fet durant el viatge, aquelles fets i costums que us han cridat més l’atenció…

Teniu fins al proper 15 de setembre per fer-nos-les arribar al correu info[arrova]producteslaterra.cat [si us plau, no les pengeu directament al web].

Els requisits per concursar al concurs són els següents:

· Ens podeu enviar tantes fotografies com volgueu
· Heu d’introduir en el missatge el vostre nom i població.
· Heu d’afegir una descripció breu del context de la fotografia per poder transmetre-ho a tota la família de ProductesdelaTerra.
· En la fotografia, alguna de les persones que hi apareguin han de mostrar algun productes del nostre catàleg.

La foto guanyadora de l’estiu, rebrà un lot de Productes de la Terra.
 

General
Comentaris

I found just what I was needed, and it was entertaniing!

WUwcnd , [url=http://dqehqlwervdf.com/]dqehqlwervdf[/url], [link=http://xaqpqkwnsiju.com/]xaqpqkwnsiju[/link], http://ivvmwnbcmqyv.com/

mVJ2Ud ksdbgvmxijal

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)