ProductesdelaTerra col·labora un any més amb l’Acampada Jove a Sant Celoni

L’Acampada Jove de Sant Celoni arriba a la seva tretzena edició consolidant-se com un dels principals festivals musicals d’estiu dels Països Catalans. Un any més, des de ProductesdelaTerra hem col·laborat amb l’organització de l’acampada com a patrocinador oficial. A més, durant els tres dies de l’Acampanda -del 10 al 12 de juliol- totes les persones que visiten aquest festival podran trobar els nostres productes en una parada que munten les mateixes persones que organitzen el festival. Des de ProductesdelaTerra us animem a apropar-vos a aquest festival i fer-los una visita.

 

L’Acampada Jove de Sant Celoni es celebra enguany des de dijous 10 de juliol a dissabte 12 de juliol, amb la participació dels principals grups musicals de l’escena catalana com Els Pets, Dr. Calypso i La Gossa Sorda, i amb una interessant oferta de grups internacionals com Banda Bassotti, Betagarri, Soziedad Alkoholika o The Toasters. Alhora, el festival aposta per grups catalans que comencen a despuntar com Kayo Malayo, Strombers o Vall Folk Ska, entre d’altres.

Durant aquests dies les persones que visiteu aquest festival podreu trobar-vos una paradeta de material de ProductesdelaTerra, la qual munten les pròpies organitzadores de l’Acampada. D’aquesta forma, ProductesdelaTerra manté el compromís amb l’organització de ser present en aquest festival.

Des de ProductesdelaTerra us animem a visitar aquest festival i que us passeu a donar un cop d’ull a la nostra paradeta.

Podeu trobar més informació sobre el festival clicant aquí

General
Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)