Ampliem la col·lecció Internacionalista. Que no s’aturi la solidaritat!

Una de les recents creades col·leccions de roba de ProductesdelaTerra, Internacionalista, amplia la seva oferta amb nous dissenys que fan referència al poble basc i palestí. El nostre equip de dissenyadors us proposa un total de 8 nous dissenys que podreu trobar de moment en samarreta unisex. Però properament ho ampliarem a samarretes de tirants, i passat l’estiu, a dessuadora. Entra i descobreix-les!

 

Continuant amb la col·lecció Internacionalista, els nostres disenyadors han apostat per fer una sèrie de models sobre el poble basc i el poble palestí. A continuació els podeu conèixer:

· Samarreta de cotó de qualitat amb l’expressió "Herri bat mugimenduan!" (un poble en moviment), en el que trobem un xic i una xica que salten amb alegria sense por, sempre en moviment! 

· Samarreta de cotó de qualitat amb l’estampat al pit de l’Arrano Beltza (l’Àguia Negra), que és una de les icones més arrelades de la cultura basca, amb centenars d’anys d’història i provinent de l’antic Regne de Navarra

· Samarreta de cotó de qualitat amb l’original estampat al pit del lema "Askatasunaz elkarturik" (units per la llibertat) on una parella aixequen el puny en senyal de victòria, a sobre d’un Lauburu com si fos la Terra.

·Samarreta de cotó de qualitat amb l’expressió "Mugitzen den herria!" (un poble que es mou), en el que trobem diversos Lauburus en moviment dels colors de la bandera basca, que simbolitzen el dinamisme del poble basc.

· Samarreta de cotó de qualitat amb l’original "Sol d’Euskal Herria", en el que trobem l’Ikurriña dins d’un solet i el nom del país, tot al pit esquerra.

· Samarreta de cotó de qualitat amb l’estampat al pit d’una parella de nens palestins que celebren la victòria onejant la seva bandera al costat d’un graffiti on hi posa "Palestina LliureFree Palestina"

·  Samarreta de cotó de qualitat amb l’expressió "Palestina Lliure" escrita en àrab ben gran, i a sota més petit en català, juntament amb la bandera palestina.

· Samarreta de cotó de qualitat amb un missatge tant pacifista com compromés, on trobem una margalida amb els colors de la bandera palestina, que a crescut contra tot pronòstic dins d’un casc militar israelià que ja no serveix.

General
Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)