ProductesdelaTerra repeteix a les jornades PIMESTIC amb una presentació del projecte a Gandesa

 Miquel Saperas va explicar ahir a Gandesa (La Terra Alta) el projecte de Productes de la Terra davant de petits i mitjans empresaris de la comarca, en unes jornades organitzades per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) i el Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM). És el segon cop que ProductesdelaTerra participa en aquestes jornades. El primer, va ser a Montblanc (La Cona de Barberà).

 

Aquestes jornades, organitzades conjuntament per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) i pel Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM), serveixen per explicar els avantatges d’implantar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en el negoci amb exemples reals, a partir d’un format innovador i participatiu, per tal que els assistents puguin intercanviar informació i exposar dubtes.

En el cas de Gandesa, com a Montblanc, el cas d’èxit real va ser la presentació de Productesdelaterra.CAT per part de Miquel Saperas, amb una exposició davant d’una seixantena d’assistents sobre quina ha estat l’evolució d’aquest projecte des de 4 anys enrera, les claus que han fet que aquest web hagi tingut una bona acollida i sigui un model de comerç electrònic ben gestionat, les característiques tècniques de la plataforma, les novetats que presenta la versió 3.0 del web, etc.

La jornada va cloure amb el que s’anomena "Cafè Digital", on els assistents (la majoria del món de la petita i mitjana empresa) van poder comentar entre ells els principals punts amb els quals les TIC poden ajudar a millorar el funcionament de les seves empreses.

General
Comentaris

Smack-dab what I was lkoiong for-ty!

zIbazS yxjjowttlkzk

bizZo4 , [url=http://qqxydqkoxyoo.com/]qqxydqkoxyoo[/url], [link=http://kydqznbxtvfj.com/]kydqznbxtvfj[/link], http://vbtzyfabygma.com/

Do5MDL xwjzdtkczltw

h9Mulw , [url=http://dlzerzudhnsm.com/]dlzerzudhnsm[/url], [link=http://prokrzsiacwg.com/]prokrzsiacwg[/link], http://vxngjmlmsitw.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)