La vaga de transportistes pot causar retard en l’entrega d’algunes comandes

Des d’ahir al sud de les Alberes, i amb la solidaritat dels transportistes de la Catalunya Nord, s’està duent a terme una vaga per reclamar que l’Estat subvencioni el Gasoil, el qual en els últims temps ha experimentat una forta pujada del preu, el que provoca que molts transportistes no els surti a compte desenvolupar la seva tasca amb el que estan cobrant actualment. Per aquest motiu, pot ser que mentre duri aquesta lluita, les comandes de ProductesdelaTerra de missatger puguin patir alguns retards en la seva entrega.

 

Per aquest motiu, us demanem calma, ja que, sí que tenim garantit de moment el servei de missatgeria, però alhora, que tingueu un pèl de paciència si alguna comanda tarda més del compte en arribar.

Com ja sabeu, el nostre telèfon d’atenció al i la clienta és el 902 34 30 30. Si el vostre paquet, sol·licitat en enviament urgent, tarda més del període 24-48 hores (en dies hàbils) podeu contactar amb nosaltres.

Disculpeu les molèsties que pugui ocasionar-vos aquesta vaga. 

General
Comentaris

Aaah! Pel nom no acabava d’estar segur, perf2 ara que he vist fotos seves ja se9 eanetamcxt qui e9s. Una pena Be9, benvingut tu tambe9 al mf3n dels blocs

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)