Resultats del I Concurs de Disseny de ProductesdelaTerra

Després de rebre més d’una trentena de propostes de disseny, ja hem decidit el pòdium d’aquesta primera edició del Concurs de Disseny de ProductesdelaTerra. El disseny guanyador passarà a formar part del nostre catàleg de productes. El guanyador i finalistes rebran un lot de productes a casa com a premi. Volem agraïr a totes les persones que han concursat el seu interès i la seva participació.

 

El pòdium del I Concurs de Disseny de Productes de la Terra és el següent:

1a posició i guanyador: Aitor Garrigues de Castelló de la Ribera (La Ribera Alta)

- El seu disseny formarà part del catàleg de ProductesdelaTerra
- Lot de ProductesdelaTerra

2a posició: Mario Santacreu de Benissa (La Marina Alta)

- Lot de ProductesdelaTerra 

3a posició: Xavi Grau de La Masó (L’Alt Camp)

- Lot de Productes de la Terra

 

Podeu veure els dissenys guanyadors així com alguns dels més destacats dels més d’una trentena que hem rebut sota aquest text. 

Recordeu que totes les persones que heu participat en el concurs sereu obsequiades amb un petit detall quan realitzeu la propera comanda a ProductesdelaTerra. Comenteu-nos alhora de realitzar que participareu en el concurs, mitjançant els comentaris que permet realitzar l’assistent.

Volem donar les gràcies, sincerament, a totes les persones que han participat en aquest segon concurs de ProductesdelaTerra. I animar-los a tots i totes, així com a tota la família de ProductesdelaTerra, a participar en els concursos que anirem organitzant. El següent concurs, el donarem a conéixer properament. Per tant, estigueu atents/es al bloc de ProductesdelaTerra!

General
Comentaris

The gnuies store called, they’re running out of you.

Kudos to you! I hadn’t touhght of that!

Ba7Kpv grtpvmgynsfy

HH2jGx gjtezbxwklns

FP6dFZ , [url=http://pyajenznahio.com/]pyajenznahio[/url], [link=http://ivkawtmgiqfe.com/]ivkawtmgiqfe[/link], http://rwafqphjgvgy.com/

SNaVKI nueitqteetqr

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)