Divendres publicarem els resultats del I Concurs de disseny de ProductesdelaTerra

Després d’haver rebut més d’una trentena de dissenys per participar al primer concurs de disseny que organitza ProductesdelaTerra en un període aproximadament d’un mes i mig, el dissabte passat va acabar el termini de presentació al concurs. Ara, estem mirant tots els dissenys que ens heu fet arribar i divendres en aquest mateix bloc publicarem els resultats.

 

El concurs iniciat el passat 18 d’abril ha comptat amb un molt bon nivell de participació. Vint-i-cinc persones han fet arribar diferents dissenys en aquesta primera edició del Concurs de Disseny. Com ja sabeu, el o els guanyadors rebran un lot de ProductesdelaTerra i els seus dissenys passaran a formar part del nostre catàleg. Dissenys D.O.

Aquest divendres publicarem el resultat del concurs després que el nostre equip de dissenyadors decideixi quin serà el guanyador basant-se en criteris de disseny i de la línia estètica de ProductesdelaTerra. 

Agraïr a tota la gent que ha participat el seu esforç i interès en el concurs. I a totes les persones que no hi han participat, anunciar-los que tindran més ocasions per poder participar en el concurs aportant-nos les seves propostes creatives i innovadores. 

General
Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)