Calçat tradicional per gaudir l’estiu amb frescor

Ara que arriba l’estiu ve de gust portar un calçat que deixi repirar els peus i ajudi a suportar la xafogor. Per aquest motiu, des de ProductesdelaTerra apostem pel calçat tradicional per poder lluir en les passejades al costat de la platja, o pels més atrevits, per anar de festes majors o festivals. De moment, us llancem l’opció de les espardenyes i les menorquines (o eivissenques, o mallorquines…). En els propers dies també tindrem a disposició el calçat típic de les xiquetes valencianes.

 

Després de grans problemes per trobar un taller que ens pogués assegurar cobrir les vostres demandes, al costat de casa nostre, a Valls (l’Alt Camp) confeccionen artesanalment les espardenys que us oferim. Les espardenyes tenen una sola de cànem cosit i les betes de color negre. Són unisex i disposem de les mides 37 a 43.

 

La gran novetat d’aquest estiu és el calçat tradicional menorquí (o eivissenc, o mallorquí…). Un calçat molt còmode, i sobretot fresc, pràctic per passejar pertò també per anar a la platja. Es tracta d’unes sandàlies fetes de pell i amb una sola de goma resistent a tots els terrenys. Igual com les espardenyes són unisex, és a dir, les poden portar tant homes com dones. Disposem de les mides 37 a 43. 

 

Una altre bona proposta de calçat ara que s’apropa l’estiu són les tatxoles (tot un clàssic a ProductesdelaTerra). Com molts sabeu, es tracta d’unes sandàlies de plàstic disponibles en tres models: negres, blanques i mixtes. Són molt pràctiques i especials per anar a la platja, passejar o descansar els peus. Les tatxoles porten una senyera i la inscripció "catalanes". A més, part dels diners van destinats a l’ONG Jamia Kato de Vidreres (la Selva) que realitza projectes de cooperació al Senegal.

 

Estigueu atents al bloc!!!!! En unes setmanes també tindrem disponibles les sandàlies valencianes!!!! 

General
Comentaris

Tnakhs for sharing. Always good to find a real expert.

C9AtYy cdclhhcxjvef

BD5a7j , [url=http://yuqwpzoeujai.com/]yuqwpzoeujai[/url], [link=http://bommoqrtxweu.com/]bommoqrtxweu[/link], http://gyftfbgwngcq.com/

sEWWi8 ggavjdcoixkz

ls1XGP , [url=http://rablgehyjvux.com/]rablgehyjvux[/url], [link=http://mtgvhwtffruj.com/]mtgvhwtffruj[/link], http://qnhulujcvhdm.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)