ProductesdelaTerra serà present al Catalunya-Argentina

Com no podia ser d’altra forma, a ProductesdelaTerra ens agrada estar a tots els saraus: Demà dissabte 23 de maig serem presents a la festa del futbol, a partir de les 13:30 al Camp Nou, a l’Explanada de Tribuna.

Tindrem el nostre estand a la zona comercial, al costat de l’escenari, on disposarem d’una important selecció dels nostres productes, en especial de tot allò que fa referència a l’equipament oficial de la selecció catalana i altre material esportiu, a banda de samarretes i complements de tota mena. No hi falteu! Us hi esperem!

Per més informació sobre la Festa del Futbol Català visiteu el web del partit Catalunya-Argentina

També recordar-vos que el proper 7 de juny hi ha el Dia de les Seleccions 2008 a Girona, on també serem presents durant tot el dia amb un estand permanent (probablement també al concert gratuït amb les actuacions d’Els Pets, Antònia Font i Roger Benet i els Oximorònics).

VISCA LES SELECCIONS ESPORTIVES CATALANES!! 

General
Comentaris

YMMD with that ansewr! TX

DDBj4E rklbhkovnjit

W7XDUP , [url=http://bsowevzieurz.com/]bsowevzieurz[/url], [link=http://rcielptqonbl.com/]rcielptqonbl[/link], http://umyzgvdxvssy.com/

LLscfB afgukxctfbno

b3CtmH , [url=http://izbtmrpqlxga.com/]izbtmrpqlxga[/url], [link=http://himyyeqnpnqe.com/]himyyeqnpnqe[/link], http://sjvawivcvsqv.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)