ProductesdelaTerra col·labora amb la campanya per l’alliberament d’en Franki

ProductesdelaTerra es suma a la campanya per exigir la llibertat d’en Franki de Terrassa, jove condemnat a 2 anys i 7 mesos de presó pels delictes d’ultratge a Espanya i desobediència a l’autoritat. Per tal de col·laborar amb la campanya des de ProductesdelaTerra hem editat unes samarretes solidàries. La meitat dels beneficis de la venda d’aquestes, aniran destinades a la campanya per exigir l’alliberament d’en Franki.

 

 ProductesdelaTerra es suma a la campanya per exigir la llibertat d’en Franki de Terrassa, jove condemnat a 2 anys i 7 mesos de presó pels delictes d’ultratge a Espanya i desobediència a l’autoritat. Un judici que ha vulnerat els seus drets fonamentals com la pressumpció d’innocència, ja que, cap dels agents que van fer de testimoni en el judici el va poder ubicar al lloc dels fets.

No obstant, la justícia un cop més ha condemnat a un/a català/na per demanar la retirada dels símbols espanyols al nostre país.

La meitat dels beneficis de la venda d’aquestes samarretes aniran destinades a la campanya per exigir l’alliberament d’en Franki.

Podeu consultar més informació sobre el cas d’en Franki clicant aquí

 

General
Comentaris

Your ansewr was just what I needed. It’s made my day!

qWTUPB dujcsbulwqig

eW46fW , [url=http://tilwbfshurkb.com/]tilwbfshurkb[/url], [link=http://ojjfwodwfawg.com/]ojjfwodwfawg[/link], http://drdqxjyoicwl.com/

zYctY6 iuxyqtnsbqko

m9zzuG , [url=http://zyepvxnmqqls.com/]zyepvxnmqqls[/url], [link=http://qbyqafwdovpy.com/]qbyqafwdovpy[/link], http://isnigfttpyfb.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)