Ampliem la col·lecció Activista. Descobreix els nous models!

Com ja us vam anunciar fa unes setmanes, hem creat una nova col·lecció dels nostres dissenys propis. Els D.O. ProductesdelaTerra. Aquesta nova col·lecció, Activista, pretén difondre la lluita per l’alliberament nacional i social del nostre poble. Si quan la vam inaugurar ja us vam mostrar alguns models, els quals han tingut una bona rebuda, avui us llancem una nova remesa que esperem que també us siguin de bon grat. Descobreix-los!

 

Els nous models que us oferim són:

· "Defensem la Terra": Samarreta de cotó de qualitat, amb un missatge clar i sempre vigent "Defensem la Terra!", un antic i bell crit de guerra, que acompanya un tractor que lleura la Terra per a fer-la més lliure. Està disponible en samarreta unisex de color verd, negre i grana.

· "Guanyarem": Samarreta de cotó de qualitat, amb la imatge d’una manifestació independentista, que du una pancarta on hi diu ben clar que "Guanyarem!" i la silueta del país. Com podeu veure a la manifestació hi trobem de tot, des de joves, noies, homes que venen de comprar o unes senyores grans, una mani oberta tothom que hi vulgui participar. Aquest model està disponible en samarreta unisex de color verd, negre i grana.

· "Activista":Samarreta de cotó de qualitat amb l’estampat al pit del logo de la nostra col·lecció "Activista". Deixa ben clar que no et quedes a casa, i que tu també ets una activista! El model està disponible en samarreta unisex de color en verd oliva, blanc i gris.

·"Arc de Sant Martí":Samarreta de cotó de qualitat, amb l’estampat al pit "Independència – Països Catalans", on les sil·labes de "Independència" estan pintades amb els colors de l’arc de Sant Martí, colors que els col·lectius per l’alliberament sexual de tots els tipus han adoptat com a propis. Un disseny amb doble missatge: Llibertat sexual per estimar i ser estimat com vulguis, i a més l’alliberament nacional. Sense llibertat individual no n’hi ha de col·lectiva! Model disponible en samarreta unisex de color negre.

· "Visca la Terra":Samarreta de cotó de qualitat, amb un missatge clar i sempre vigent "Visca la Terra!", un antic i bell crit de guerra, que acompanya la figura d’un noi amb monopatí que fa un gran salt. Un disseny que uneix l’estètica actual, amb un dels missatges més arrelats dels Països Catalans. Aquest model està diponible en samarretes unisex de color negre, verd i grana.

· "Estelada vertical llorers": Samarreta de cotó de qualitat, amb una estelada al pit feta amb paraules: "Independència, Socialisme, Països, Catalans". Model disponible en samarretes unisex de color negre, blau i grana.

· "Estima la Terra":Samarreta de cotó de qualitat, amb l’estampat al pit d’una parella al mig d’un lleurat en forma d’estelada, ens envien un missatge clar i sempre vigent "Estima la Terra!" Un disseny que uneix l’estètica actual, amb un dels missatges més arrelats dels Països Catalans. Model disponible en samarreta unisex de color negre, verd i roig.

 

De moment, només us oferim aquests nous models en samarretes unisex. Tanmateix, properament us oferirem aquests mateixos models en samarreta de xiqueta, samarreta de tirants, dessuadora, samarreta de màniga llarga…

General
Comentaris

You have shed a ray of sunshine into the forum. Thakns!

k8lS4x fadadfalhrys

jGYxaF , [url=http://hghrdlardgkq.com/]hghrdlardgkq[/url], [link=http://iqvfndaemrgt.com/]iqvfndaemrgt[/link], http://pqrhbvyntelp.com/

BHiVvL dagpidihwcdo

EbFiuW , [url=http://qimpfsahwzdz.com/]qimpfsahwzdz[/url], [link=http://zvovtyfjesgg.com/]zvovtyfjesgg[/link], http://bnvbompyxfrj.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)