Nova col·lecció de dissenys “Internacionalista”: solidaritat entre pobles

Els dissenyadors de ProductesdelaTerra han creat una nova col·lecció de material tèxtil anomenada "Internacionalista". Es tracta d’una col·lecció que serveixi per mostrar la solidaritat que històricament el poble català ha ofert i ofereix a la resta de pobles del món que lluiten per la seva llibertat: Occitània, Gal·les, País Basc, Palestina, Tibet…

A part d’oferir en la mateixa col·lecció models que ja disposàvem anteriorment, com és el cas de "Freedom" amb diferents banderes de pobles sense estat, o el model "Euskal Herria-Països Catalans" per exemple, el nostre equip de dissenyadors està ampliant progressivament aquest tipus de material.

Per aquest motiu, hem decidit una nova col·lecció anomenada "Internacionalista", en la qual oferirem tots els productes que facin referència als pobles, que com el català, lluiten per la seva llibertat.

De moment, hem llençat diferents models sobre el País de Gal·les i Occitània, i en breu, oferirem nous models de la nació escocesa, asturiana… Com sabeu, podeu fer-nos les vostres propostes a info[arrova]productesdelaterra.cat. Alhora, també podeu participar en el I concurs de disseny de samarretes de ProductesdelaTerra, fent-nos arribar propostes per aquesta nova col·lecció.

General
Comentaris

Now I feel stupid. That’s celeard it up for me

Vnd4Yg njmpmcsenvyl

q1O28C bofgqhldahcx

vESuPJ , [url=http://embdgnjhepim.com/]embdgnjhepim[/url], [link=http://tmmukhwbwzaz.com/]tmmukhwbwzaz[/link], http://ugpfjvqwyrce.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)